ΕΛ
EN
ΕΙΣΟΔΟΣ B2B
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BEVERAGE
Attibassi Espresso
Ahmad Tea
Γρανίτες
Ροφήματα Σοκολάτας
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Chocolaterie de l'Opera
Pariani
Petra
Fruitlife
Emendatori Vayra 1905
Camel
Le Monde de la Vanille
Astrogel Ingredients
Astrogel alti gelati
Siciliana Cannoli
ΠΑΓΩΤΟ
Chocolaterie de l'Opera
Pariani
Fruitlife
Emendatori Vayra 1905
Le Monde de la Vanille
Astrogel alti gelati
Imballagi Alimentari
Ostificio Prealpino
ΚΟΥΖΙΝΑ
Petra
Fruitlife
Astrogel Ingredients
Gustarosso
Tartufi Ponzio
ΚΡΑΣΙ
Jalousie Beaulieu
Pedemontis
Tenuta Mara Biodinamica
Tenuta Masone Mannu
Άρμαθος
Θηβαϊκή Γη
BAR
Fruitlife
Astrogel Ingredients
Bepi Tosolini
56 Isles
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
La San Marco
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΛ
EN
ΕΙΣΟΔΟΣ B2B
Συνταγές
Μπισκότα Βουτύρου
Οδηγίες :
Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να «αφρατέψει» το μείγμα.
Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι, τη βανίλια και το αλάτι και ζυμώνουμε.
Προσθέτουμε στο ζυμάρι το αυγό και χτυπάμε μέχρι να αφομοιωθεί.
Αφήνουμε το ζυμάρι στο ψυγείο να «ξεκουραστεί» για μία ώρα.
Πλάθουμε και κόβουμε στο επιθυμητό σχήμα.
ψήνουμε στους 180°C για 15-20 λεπτά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
PETRA 6320 FROLLA 1000 gr
ΒΟΥΤΥΡΟ 82% 650 gr
ΑΥΓΟ ΠΛΗΡΕΣ 50 gr
ΚΡΟΚΟΣ ΑΥΓΟΥ 120 gr
ΖΑΧΑΡΗ 350 gr
ΒΑΝΙΛΙΑ ΦΥΣΙΚΗ 1 τεμ
ΑΛΑΤΙ 5 gr
Σας προτείνουμε
Σχετικές Συνταγές
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Κέικ φιστίκι
ΠΑΓΩΤΟ
Biscottis
ΠΑΓΩΤΟ
Sorbet Φράουλα
ΚΟΥΖΙΝΑ
Pagnotta
Scroll