ΕΛ
EN
ΕΙΣΟΔΟΣ B2B
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BEVERAGE
Attibassi Espresso
Ahmad Tea
Γρανίτες
Ροφήματα Σοκολάτας
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Chocolaterie de l'Opera
Pariani
Petra
Fruitlife
Emendatori Vayra 1905
Camel
Le Monde de la Vanille
Astrogel Ingredients
Astrogel alti gelati
Siciliana Cannoli
ΠΑΓΩΤΟ
Chocolaterie de l'Opera
Pariani
Fruitlife
Emendatori Vayra 1905
Le Monde de la Vanille
Astrogel alti gelati
Imballagi Alimentari
Ostificio Prealpino
ΚΟΥΖΙΝΑ
Petra
Fruitlife
Astrogel Ingredients
Gustarosso
Tartufi Ponzio
ΚΡΑΣΙ
Jalousie Beaulieu
Pedemontis
Tenuta Mara Biodinamica
Tenuta Masone Mannu
Άρμαθος
Θηβαϊκή Γη
BAR
Fruitlife
Astrogel Ingredients
Bepi Tosolini
56 Isles
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
La San Marco
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΛ
EN
ΕΙΣΟΔΟΣ B2B
Συνταγές
Τρούφες Καραμέλας
Οδηγίες:
Φτιάξτε καραμέλα με τη ζάχαρη.
Χαμηλώστε τη θερμοκρασία προσθέτοντας το βούτυρο (1) και την κρέμα.
Ρίξτε το μείγμα πάνω από τη σοκολάτα γάλακτος.
Προσθέστε το χτυπημένο βούτυρο (2).
Αναμείξτε καλά.
Αφήστε να κρυσταλλωθεί και χτυπήστε μέχρι η γκανάζ να φτάσει σε κρεμώδη σύσταση στους 18°C.
Σχηματίστε τις τρούφες με κορνέ.
Πλάστε τις σε μπάλες, επικαλύψτε με σκούρα σοκολάτα GAYAS 64% και τυλίξτε τις σε κακάο.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ζάχαρη κρυσταλλική: 192g
Βούτυρο (1): 53g
Κρέμα UHT 35% λιπαρά: 160g
Σοκολάτα γάλακτος TANNEA 43%: 380g
Βούτυρο (2): 215g
Σύνολο: 1000g
Σας προτείνουμε
Σχετικές Συνταγές
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Κέικ φιστίκι
ΠΑΓΩΤΟ
Biscottis
ΠΑΓΩΤΟ
Sorbet Φράουλα
ΚΟΥΖΙΝΑ
Pagnotta
Scroll