Συνταγές

Τρούφες Καραμέλας

Τρούφες Καραμέλας

Οδηγίες:

  • Φτιάξτε καραμέλα με τη ζάχαρη.
  • Χαμηλώστε τη θερμοκρασία προσθέτοντας το βούτυρο (1) και την κρέμα.
  • Ρίξτε το μείγμα πάνω από τη σοκολάτα γάλακτος.
  • Προσθέστε το χτυπημένο βούτυρο (2).
  • Αναμείξτε καλά.
  • Αφήστε να κρυσταλλωθεί και χτυπήστε μέχρι η γκανάζ να φτάσει σε κρεμώδη σύσταση στους 18°C.
  • Σχηματίστε τις τρούφες με κορνέ.
  • Πλάστε τις σε μπάλες, επικαλύψτε με σκούρα σοκολάτα GAYAS 64% και τυλίξτε τις σε κακάο.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • Ζάχαρη κρυσταλλική: 192g 
  • Βούτυρο (1): 53g 
  • Κρέμα UHT 35% λιπαρά: 160g 
  • Σοκολάτα γάλακτος TANNEA 43%: 380g 
  • Βούτυρο (2): 215g 

Σύνολο: 1000g

Σας προτείνουμε

Σχετικές Συνταγές

Scroll