Συνταγές

Πραλίνα Αμυγδάλου Προβηγκίας

Πραλίνα Αμυγδάλου Προβηγκίας

Οδηγίες:

Λιώστε την κουβερτούρα και το βούτυρο κακάο.

Κρυσταλλώστε στους 31°C.

Αναμείξτε με την πραλίνα στους 17°C.

Ελέγξτε τη θερμοκρασία και ρίξτε το μείγμα σε ένα πλαίσιο.

Πασπαλίστε με καβουρδισμένα ψιλοκομμένα αμύγδαλα.

Αφήστε να κρυσταλλωθεί, κόψτε με το κόφτη κιθάρας και μετά επικαλύψτε.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • Πραλίνα αμύγδαλου Προβηγκίας 60% : 1076γρ
  • Σοκολάτα γάλακτος TANNEA 43% : 90γρ
  • Βούτυρο κακάο : 90γρ
  • Μαύρησοκολάτα ARCATO 66% : 90γρ
  • Fleur de sel : 5γρ

Σύνολο : 1351γρ

Σας προτείνουμε

Σχετικές Συνταγές

Scroll