Συνταγές

Pizza

Pizza

Οδηγίες: 

  • Ζυμώνουνε το αλεύρι με το νερό και τη μαγιά μέχρι να αναπτυχθεί η γλουτένη
  • Κατόπιν προσθέτουμε το αλάτι και στο τέλος το ελαιόλαδο ζυμώνοντας μέχρι να πάρουμε μια ζύμη ομοιογενή και λεία . Θερμοκρασία ζύμης 24/25 βαθμοί
  • Αφήνουμε τη ζύμη στον πάγκο να ξεκουραστεί για 15 λεπτά
  • Φτιάχνουμε τα μπαλάκια στο επιθυμητό βάρος και αφήνουνε τη ζύμη να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία 24 βαθμών για 1 ώρα
  • Μετά τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 20/24 ώρες
  • Την επόμενη μέρα βγάζουμε από το ψυγείο σε θερμοκρασία 22/24 βαθμών για 4-5 ώρες πριν το ψήσιμο
  • Θερμοκρασία ψησίματος 300-320 βαθμούς
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1000 gr αλεύρι PETRA 3
  • 700 -750 gr νερό
  • 2 gr μαγιά
  • 20 gr αλάτι
  • 30 gr ελαιόλαδο

 

Σας προτείνουμε

Σχετικές Συνταγές

Scroll