ΕΛ
EN
ΕΙΣΟΔΟΣ B2B
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BEVERAGE
Attibassi Espresso
Ahmad Tea
Γρανίτες
Ροφήματα Σοκολάτας
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Astrogel alti gelati
Astrogel Ingridients
Emendatori Vayra 1905
Chocolaterie de l'Opera
Pariani
Petra
Fruitlife
Camel
Le Monde de la Vanille
Siciliana Cannoli
ΠΑΓΩΤΟ
Astrogel alti gelati
Emendatori Vayra 1905
Chocolaterie de l'Opera
Pariani
Fruitlife
Le Monde de la Vanille
Imballagi Alimentari
Ostificio Prealpino
ΚΟΥΖΙΝΑ
Astrogel Ingridients
Petra
Fruitlife
Gustarosso
Tartufi Ponzio
ΚΡΑΣΙ
Jalousie Beaulieu
Pedemontis
Tenuta Mara Biodinamica
Tenuta Masone Mannu
Άρμαθος
Θηβαϊκή Γη
BAR
Astrogel Ingridients
56 Isles
Bepi Tosolini
Fruitlife
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
La San Marco
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΛ
EN
ΕΙΣΟΔΟΣ B2B
Συνταγές
Pizza
Οδηγίες:
Ζυμώνουνε το αλεύρι με το νερό και τη μαγιά μέχρι να αναπτυχθεί η γλουτένη
Κατόπιν προσθέτουμε το αλάτι και στο τέλος το ελαιόλαδο ζυμώνοντας μέχρι να πάρουμε μια ζύμη ομοιογενή και λεία . Θερμοκρασία ζύμης 24/25 βαθμοί
Αφήνουμε τη ζύμη στον πάγκο να ξεκουραστεί για 15 λεπτά
Φτιάχνουμε τα μπαλάκια στο επιθυμητό βάρος και αφήνουνε τη ζύμη να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία 24 βαθμών για 1 ώρα
Μετά τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 20/24 ώρες
Την επόμενη μέρα βγάζουμε από το ψυγείο σε θερμοκρασία 22/24 βαθμών για 4-5 ώρες πριν το ψήσιμο
Θερμοκρασία ψησίματος 300-320 βαθμούς
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1000 gr αλεύρι PETRA 3
700 -750 gr νερό
2 gr μαγιά
20 gr αλάτι
30 gr ελαιόλαδο
Σας προτείνουμε
Σχετικές Συνταγές
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Κέικ φιστίκι
ΠΑΓΩΤΟ
Biscottis
ΠΑΓΩΤΟ
Sorbet Φράουλα
ΚΟΥΖΙΝΑ
Pagnotta
Scroll