Συνταγές

Frangipan Φουντουκιού με βερύκοκα

Frangipan Φουντουκιού με βερύκοκα

Οδηγίες :

FRANGIPAN ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΜΕ ΒΕΡΥΚΟΚΑ :

Ανακατέψτε το μαρτζιπάν 70 με το μίξερ. Προσθέστε σταδιακά το βούτυρο, τη ζάχαρη, το άμυλο, το έγχείλισμα και τέλος τα αυγά. Τέλος, προσθέστε την πάστα φουντουκιού και ενσωματώστε τα στραγγισμένα και κομμένα βερίκοκα. Ακολουθήστε τη διαδικασία συναρμολόγησης.

ΚΡΕΜΑ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ:

Ενυδατώστε τη ζελατίνη με κρύο νερό, κόβοντάς τη σε μικρά κομμάτια. Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος στο 70% με τη ζάχαρη. Λιώστε την κουβερτούρα στον φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατέψτε τη Βάση Giulia (σε θερμοκρασία δωματίου) με την πάστα φουντουκιού και τη λευκή κουβερτούρα. Ανακατέψτε την χτυπημένη κρέμα με το προηγουμένως παρασκευασμένο μείγμα. Λιώστε τη ζελατίνη στον φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέστε τη διαλυμένη ζελατίνη σε ένα μικρό μέρος του μείγματος και θερμάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων, ανακατεύοντας καλά. Συνδυάστε τα δύο μείγματα ανακατεύοντας απαλά. Ακολουθήστε τη διαδικασία συναρμολόγησης.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ:

Απλώστε 700 γρ. ζύμης πάχους 4 χιλιοστών σε ένα ταψί 60x40 και τοποθετήστε ένα πλαίσιο πάνω της. Ψήστε στους 180°C για περίπου 18 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει και πασπαλίστε με Cremeuse gianduia Camel. Ρίξτε τη Μπαβαρουάζ και ψύξτε. Μαρμαρώστε με Gel Glassa Neutra morbida Camel και Gel Glassa σοκολάτα Camel.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

FRANGIPAN ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΜΕ ΒΕΡΥΚΟΚΑ 

  • 380 γρ. Μαρτζιπάν 70 Camel
  • 140 γρ. Ζάχαρη
  • 230 γρ. Βούτυρο μαλακωμένο
  • 160 γρ. Αυγά ολόκληρα
  • 45 γρ. Άμυλο πατάτας
  • 50 γρ. Έγχείλισμα στους 70° Βανίλια Brown Camel
  • 120 γρ. Πάστα φουντουκιού
  • 300 γρ. Μισοκαραμελωμένα βερίκοκα Camel, κομμένα σε κύβους και καλά στραγγισμένα

ΚΡΕΜΑ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ 

  • 1200 γρ. Βάση Giulia Camel
  • 380 γρ. Πάστα φουντουκιού PASTA DI NOCCIOLA PRALINATA 50% CRUNCHY 3kg ΤΡΑΓΑΝΗ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙOY 50% PARIANI
  • 130 γρ. Ζάχαρη
  • 30 γρ. Ζελατίνη
  • 150 γρ. Νερό για τη ζελατίνη
  • 1100 γρ. Κρέμα γάλακτος 35% Camel
  • 300 γρ. Λευκή κουβερτούρα CONCERTO 32% CHOCOLATERIE DE L'OPERA 

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

  • Gel Glassa Neutra morbida Camel
  • Gel Glassa σοκολάτα Camel
Σας προτείνουμε

Σχετικές Συνταγές

Scroll