Ανακατέψτε το μαρτζιπάν 70 με το μίξερ. Προσθέστε σταδιακά το βούτυρο, τη ζάχαρη, το άμυλο, το έγχείλισμα και τέλος τα αυγά. Τέλος, προσθέστε την πάστα φουντουκιού και ενσωματώστε τα στραγγισμένα και κομμένα βερίκοκα. Ακολουθήστε τη διαδικασία συναρμολόγησης.
Ενυδατώστε τη ζελατίνη με κρύο νερό, κόβοντάς τη σε μικρά κομμάτια. Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος στο 70% με τη ζάχαρη. Λιώστε την κουβερτούρα στον φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατέψτε τη Βάση Giulia (σε θερμοκρασία δωματίου) με την πάστα φουντουκιού και τη λευκή κουβερτούρα. Ανακατέψτε την χτυπημένη κρέμα με το προηγουμένως παρασκευασμένο μείγμα. Λιώστε τη ζελατίνη στον φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέστε τη διαλυμένη ζελατίνη σε ένα μικρό μέρος του μείγματος και θερμάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων, ανακατεύοντας καλά. Συνδυάστε τα δύο μείγματα ανακατεύοντας απαλά. Ακολουθήστε τη διαδικασία συναρμολόγησης.
Απλώστε 700 γρ. ζύμης πάχους 4 χιλιοστών σε ένα ταψί 60x40 και τοποθετήστε ένα πλαίσιο πάνω της. Ψήστε στους 180°C για περίπου 18 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει και πασπαλίστε με Cremeuse gianduia Camel. Ρίξτε τη Μπαβαρουάζ και ψύξτε. Μαρμαρώστε με Gel Glassa Neutra morbida Camel και Gel Glassa σοκολάτα Camel.