ΕΛ
EN
ΕΙΣΟΔΟΣ B2B
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BEVERAGE
Attibassi Espresso
Ahmad Tea
Γρανίτες
Ροφήματα Σοκολάτας
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Chocolaterie de l'Opera
Pariani
Petra
Fruitlife
Emendatori Vayra 1905
Camel
Le Monde de la Vanille
Astrogel Ingredients
Astrogel alti gelati
Siciliana Cannoli
ΠΑΓΩΤΟ
Chocolaterie de l'Opera
Pariani
Fruitlife
Emendatori Vayra 1905
Le Monde de la Vanille
Astrogel alti gelati
Imballagi Alimentari
Ostificio Prealpino
ΚΟΥΖΙΝΑ
Petra
Fruitlife
Astrogel Ingredients
Gustarosso
Tartufi Ponzio
ΚΡΑΣΙ
Jalousie Beaulieu
Pedemontis
Tenuta Mara Biodinamica
Tenuta Masone Mannu
Άρμαθος
Θηβαϊκή Γη
BAR
Fruitlife
Astrogel Ingredients
Bepi Tosolini
56 Isles
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
La San Marco
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΛ
EN
ΕΙΣΟΔΟΣ B2B
Συνταγές
Cheesecake Φράουλα
Οδηγίες:
Ανακατέψτε το γάλα και την κρέμα γάλακτος, προσθέστε αργά το BASE CHEESE μέχρι να επιτευχθεί ένα ομοιογενές μείγμα χωρίς σβώλους.
Προσθέστε το φρέσκο τυρί και ανακατέψτε καλά με ένα σύρμα για να ενσωματωθεί καλά το μείγμα.
Καταψύξτε το μείγμα για το παγωτό.
Διακοσμήστε και γεμίστε το παγωτό με ΦΡΑΟΥΛΑ και sponge κέικ .
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Γάλα: 2000 γρ
Κρέμα γάλακτος 35%: 500 γρ
Cheese Cake: 1000 γρ
Φρέσκο τυρί όπως PHILADELPHIA: 500 γρ
Fruttella Φράουλα: Κατά βούληση
Sponge κέικ : Σε στρώσεις
Σας προτείνουμε
Σχετικές Συνταγές
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Κέικ φιστίκι
ΠΑΓΩΤΟ
Biscottis
ΠΑΓΩΤΟ
Sorbet Φράουλα
ΚΟΥΖΙΝΑ
Pagnotta
Scroll