ΕΛ
EN
ΕΙΣΟΔΟΣ B2B
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BEVERAGE
Attibassi Espresso
Ahmad Tea
Γρανίτες
Ροφήματα Σοκολάτας
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Astrogel alti gelati
Astrogel Ingridients
Emendatori Vayra 1905
Chocolaterie de l'Opera
Pariani
Petra
Fruitlife
Camel
Le Monde de la Vanille
Siciliana Cannoli
ΠΑΓΩΤΟ
Astrogel alti gelati
Emendatori Vayra 1905
Chocolaterie de l'Opera
Pariani
Fruitlife
Le Monde de la Vanille
Imballagi Alimentari
Ostificio Prealpino
ΚΟΥΖΙΝΑ
Astrogel Ingridients
Petra
Fruitlife
Gustarosso
Tartufi Ponzio
ΚΡΑΣΙ
Jalousie Beaulieu
Pedemontis
Tenuta Mara Biodinamica
Tenuta Masone Mannu
Άρμαθος
Θηβαϊκή Γη
BAR
Astrogel Ingridients
56 Isles
Bepi Tosolini
Fruitlife
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
La San Marco
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΛ
EN
ΕΙΣΟΔΟΣ B2B
Συνταγές
Cheesecake Φράουλα
Οδηγίες:
Ανακατέψτε το γάλα και την κρέμα γάλακτος, προσθέστε αργά το BASE CHEESE μέχρι να επιτευχθεί ένα ομοιογενές μείγμα χωρίς σβώλους.
Προσθέστε το φρέσκο τυρί και ανακατέψτε καλά με ένα σύρμα για να ενσωματωθεί καλά το μείγμα.
Καταψύξτε το μείγμα για το παγωτό.
Διακοσμήστε και γεμίστε το παγωτό με ΦΡΑΟΥΛΑ και sponge κέικ .
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Γάλα: 2000 γρ
Κρέμα γάλακτος 35%: 500 γρ
Cheese Cake: 1000 γρ
Φρέσκο τυρί όπως PHILADELPHIA: 500 γρ
Fruttella Φράουλα: Κατά βούληση
Sponge κέικ : Σε στρώσεις
Σας προτείνουμε
Σχετικές Συνταγές
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Κέικ φιστίκι
ΠΑΓΩΤΟ
Biscottis
ΠΑΓΩΤΟ
Sorbet Φράουλα
ΚΟΥΖΙΝΑ
Pagnotta
Scroll