Συνταγές

Caffe Latte Log

Caffe Latte Log

Οδηγίες: 

Σοκολατένιο Shortbread

Αναμείξτε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι.

Προσθέστε το αλεύρι και το κακάο, γεμίστε καλούπια και προσθέστε μερικές σταγόνες Samana 62%.

Ψήστε για 15 λεπτά στους 150°C.

Κρέμα Αμυγδάλου με Καφέ

Κλασική διαδικασία για κρέμα αμυγδάλου.

Γεμίστε το πάνω στο ψημένο shortbread και ψήστε ξανά για 15-20 λεπτά στους 180°C.

Κρέμα Mekonga

Κλασική διαδικασία για κρέμα.

Φτιάξτε την από την προηγούμενη μέρα.

Bavarian Κρέμα με Tannea 43% και Καφέ

Ζεστάνετε το γάλα και την κρέμα με τους κόκκους καφέ, αφήστε το να εγχυθεί για 10 λεπτά, στραγγίξτε, αφήστε το γάλα να ξεκουραστεί και φτιάξτε μια αγγλέζα με τους κρόκους και τη ζάχαρη.

Προσθέστε την λιωμένη ζελατίνη, ρίξτε το πάνω στη σοκολάτα, ανακατέψτε για να γίνει μια γκανάζ και προσθέστε την σαντιγί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Chocolate Shortbread

  • Βούτυρο :145 γρ
  • Ζάχαρη άχνη :50 γρ
  • Αλάτι :1 γρ
  • Τ55 αλεύρι :115 γρ
  • Κακάο σε σκόνη :17 γρ
  • Samana 62% πατατάκια :35 γρ

Σύνολο :363 γρ

Almond Coffee Cream

  • Βούτυρο :135 γρ
  • Ζάχαρη άχνη :135 γρ
  • Γκρι αμύγδαλο σε σκόνη :135 γρ
  • Αυγά :100 γρ
  • Άμυλο πατάτας :17 γρ
  • Διαλυτός καφές :5γρ
  • Υγρό εκχύλισμα καφέ :15γρ

Σύνολο :542 γρ

Mekonga Cream

  • Γάλα :135 γρ
  • Κρέμα :135 γρ
  • Ζάχαρη :33 γρ
  • Κρόκοι αυγών :66 γρ
  • Μαύρη σοκολάτα MEKONGA 70% :154 γρ

Συνολικά :523γρ

Bavarian Tannea 43% Coffee

  • Μάζα ζελατίνης :40 γρ
  • Γάλα :112 γρ
  • Κρέμα :112 γρ
  • Κόκκοι καφέ Blue montain: 60 γρ
  • Κρόκοι αυγών :30 γρ
  • Ζάχαρη :15 γρ
  • Σοκολάτα γάλακτος ΤΑΝΝΕΑ 43% :460γρ
  • Κρέμα :500 γρ

Σύνολο :1329 γρ

Σας προτείνουμε

Σχετικές Συνταγές

Scroll