Αναμείξτε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι.
Προσθέστε το αλεύρι και το κακάο, γεμίστε καλούπια και προσθέστε μερικές σταγόνες Samana 62%.
Ψήστε για 15 λεπτά στους 150°C.
Κλασική διαδικασία για κρέμα αμυγδάλου.
Γεμίστε το πάνω στο ψημένο shortbread και ψήστε ξανά για 15-20 λεπτά στους 180°C.
Κλασική διαδικασία για κρέμα.
Φτιάξτε την από την προηγούμενη μέρα.
Ζεστάνετε το γάλα και την κρέμα με τους κόκκους καφέ, αφήστε το να εγχυθεί για 10 λεπτά, στραγγίξτε, αφήστε το γάλα να ξεκουραστεί και φτιάξτε μια αγγλέζα με τους κρόκους και τη ζάχαρη.
Προσθέστε την λιωμένη ζελατίνη, ρίξτε το πάνω στη σοκολάτα, ανακατέψτε για να γίνει μια γκανάζ και προσθέστε την σαντιγί.
Σύνολο :363 γρ
Σύνολο :542 γρ
Συνολικά :523γρ
Σύνολο :1329 γρ